CLICKable

09 June 2011

A Call From An Alien..

Assalamualaikum..hehe

Tajuk entry tu bha..Tak menahan nak omputih..haha..Entry kali ni berkenaan dengan entry semalam, bacalah entry tu kalau korang tak tau. hehe.

Cerita dia macam ni. Kan semalam KA post entry pasal penyamun tu. Lepas dah bosan ngadap lappy ni KA pergi al tengok tv. Cerita apa ek time tu. Oh 360 yang pasal Harley Davidson tu. tengah sebok tengok tv tu tetiba hempon KA pon berbunyik. Memang eksaited gila la kan nak angkat  call. Ye la da lama takda orang call.. single okeyh!

Masa nak angkat call tu tergamam kejap. 'Alien mana pulak call aku ni'.. Bukan apa, nombor tu langsung KA tak kenal. pelik pulak tuh. Tapi angkat je la kan. Mana tau ada alien planet NAMECK nak battle wushu dengan KA ke kan.haha.

KA: hello..

Alien: hello..ko okeyh ke?

KA: aku ok je..kenapa?

Alien: ko kenal tak ni sapa?

KA: haha.. Kenal..aku tengok nombor ni pelik je pon aku dah tau.. Bila dengar je suare ko aku kompom.. ni mesti orang dari India call..HAHA..

Alien: Kurang hajar! haha..wei ko okeyh ke? aku baru je bace blog ko..

KA: Blog aku? jeng3~ oh.. Benda tu dah lama la. kan aku dah bagitau kat situ benda tu dah lama..

Alien: oh ye ke?  haha..aku tak perasan kot..


Apa la Alien ni.. kan KA dah mention kat situ bende tu berlaku tahun 2009. hehe. Lain kali baca sampai habes ye korang.

ni Alien korang~
haha.. KANGGA c Alien.. LOL

Lama juga la KA berbual sembang2 dengan c Alien ni. Ya la dah dekat setahun dah dy meninggalkan Malaysia ni kan. Bila dia telepon KA apalagi..gosips la.haha. Macam2 la kami bercerita. Itu ini gosip sana gosip sini kutuk sana kutuk sini.. Kompom banyak dosa terkumpul.. [JANGAN TIRU AKSI INI]

paling sedih dia cerita dia tak nak balik Malaysia selagi tak habis study.. Bukan sebab dia dah lupa diri ke hape.. Tapi sebab nak save budget. Sebab sewa bilik kat sane dah mahal. alalalal ciannye dy... Tak pe la wahai Alien.. Bukan ko takkan balik kan.. Lambat sikit je.

Kalau dulu dia ada kat Sabah, memang tak ada keje lain..sebab dia belum keje lagi..haha.. Takde la dulu kitorang selalu la jugak lepak sama2.. Tapi sekarang kan dia dah jauh.. kat UK(bukan INDIA..tipu je td)..bukan Ulu Kelang okeyh~

Teringat masa diorang nak flight balik semenanjung.. 

Belakang dari kiri: Syafiq, Syafiq (yang ni tak pergi UK ye :p), Mat (yang KA story kat entry penyamun tu) Aidi(yg ni tumpang bergambar je), Haziq (erm..) Depan dari kiri: KA, Fizan.

Tu last dah kitorang jumpa dorang. Lepas tu takda dah.

Alien ada cakap kat KA yang dia duduk sana tak makin putih pun..HAHA..sangat suka statement itu. maknanya KA masih tetap lagi putih dari ko la kan Alien..haha..

Tak kesah la ko putih ke hitam ke kelabu ke hijau ke pink ke.. aku tetap sayang ko Alien..hehe..

ok lah.chow dulu..tatatititutu~~~




    

1 comment:

~KLaRraPaRiS~ said...

haha :D Alien lagi tu :D by the way followed you abg Ipin ;)