CLICKable

07 October 2011

BEAUTIFUL FRIDAY

hehe..entry hari ni nak jugak tajuk ala2 wordless wednesday n spontaneous thursday kan..hehe..saje je. dah alang2 dua hari letak nama hari dalam entry. tak kan tak boleh hari ni kan.
lagipun hari ni kan hari Jumaat. penghulu segala hari. whatever la..

ok..aku baru je lepas present last assignment td. gila nervous aku present tadi. tapi bebudak klas aku cakap tak pulak aku nampak nervous. okey je diorang cakap. lancOr je. tak tahu aku kat depan tu macam nak terkeluar jantung. nasib tak pecah salur darah aku..kang tak pasal2 pulak kena tahan kad wad.

ok..assignment dah habis. lepas ni ada khidmat komuniti pulak. tak tahu lah bila. then ada lagi hari gerko. hari gerko ni la paling manang. mana tak nye semua aku nak sapu. pertandingan kawad muka aku..persembahan nazam muka aku..persembahan tarian pon muka aku..nah! puas la korang muntah2 darah hijau ngadap muke aku nanti..takpe!takpe!takpe!takpe!takpe! muke aku kan kiut..kiut giler cam kucing yang berak depan bilik aku dua hari lepas. derm!

semalam tak tido sebab buat assignment. tapi aku puas hati sebab aku tak stress buat assignment tu. rilex je sambil online dan minum nescafe 3 in 1 campur pulak dengan milo fuze 3 in 1..entah apa rasa dy. kalo korang nak tau buat sendiri..haha..aku pon tak tahu kenapa aku rilex betul buat assignment tu padahal orang lain tension macam nak tercabut segala rambut! my positive thinking is Allah bantu. Alhamdulillah.

p/s: hari ini hari jumaat! Salam Jumaat untuk kalian!  :)

aku tak tau apa aku buat ni!


3 comments:

fie_zul zarien said...

apa rasa milo campur neskepek??? jadi neslo ka jugak?

Ekmi Rabat said...

macam best gak gerko tu nanti.


My Latest Entry: Saya akan cuba buat surat sokongan. @_@

TheChekJah said...

Jah selalu wat neslo tu masa kat matrik... explosion of neslo sebab wat neslo shake guna air panas pastu bukak.... mmg manis ar Jah mase tu...